Få en Gratis Gennemgang

Adplus Blog

Udvidelser med websiteinfo

[fa icon="calendar'] 5. september 2017 11:20:03 CEST / by Majken Hoffmann Larsen posted in Adwords

[fa icon="comment"] 0 Comments


Som forlængelse af vores tidligere blog annonceudvidelser i Adwords annoncer, kan vi nu tilføje websiteinfo som annonceudvidelser i Google Adwords. 

 

Hvad er websiteinfo

Websiteinfo er udvidelser, som gør det muligt, at fremhæve særlige egneskaber ved lige netop dine produkter eller din tjeneste. Disse udvidelser vises under din annonce.

Read More [fa icon="long-arrow-right"]

Google Posts

[fa icon="calendar'] 30. juni 2017 10:24:40 CEST / by Majken Hoffmann Larsen posted in Google my business

[fa icon="comment"] 0 Comments

Google Posts - hvad er det?

Alle Google My Business brugere kan nu oprette Google Posts. Google Posts er en opdatering, der gør det muligt for virksomheder med en Google My Business konto, der har tilknyttet en adresse, at poste opslag, tilbud eller events fra Google Business Listing. Lidt som vi kender det fra opslag på Facebook og andre sociale medier.

Read More [fa icon="long-arrow-right"]

Hvordan foregår et Grundlæggende Inbound Kursus

[fa icon="calendar'] 23. juni 2017 09:19:16 CEST / by Majken Hoffmann Larsen posted in Inbound Marketing, kursus inbound

[fa icon="comment"] 0 Comments

HubSpot er et fantastisk system til Inbound Marketing. Med et Grundlæggende kursus i Inbound Marketing kan du komme godt fra land med Inbound Marketing i HubSpot. 

Kurset er henvendt til eksisterende HubSpot og Inbound Marketing brugere, men også til virksomheder i beslutningsprocessen.

  

Read More [fa icon="long-arrow-right"]

Seneste nyt på mail