Google Adwords

adplus sløret.jpg

Hvad kan Google Adwords?

Det fede ved Google Adwords er, at systemet er "make it or break it". Lidt firkantet sagt lyver Google Adwords ikke. Man kan aflæse om det er en god forretning eller ej, når måneden er omme. Har vi opnået det salg, som vi håbede på? Bundlinjen lyver ikke - og det motiverer os. Vi er drevet af salg og leads til din forretning, derfor går vi også meget op i, at vi driver nogle sunde rentable kampagner for vores kunder.

Adplus er partner med Adcore, der giver mulighed for at automatisere nogle af alle de manuelle processer i Adwords. Du kan læse om nogle af de mange muligheder i Adcore her.

 

Google Adwords med Adcore

 

Adplus binder ikke sine kunder på lange uopsigelige kontrakter. Vi tror på, at et godt samarbejde kommer gennem dialog. Hånden på hjertet. Det er ikke alle vores kampagner der lykkes, men vi vil gerne love, at vi har gjort alt, hvad vi kan, og skruet på alle de markedsføringsknapper, som vi har til rådighed. Men i sidste ende er det ikke os, men kunden der køber produktet. 

 

Adplus tilbyder også opsætning og vedligehold af Google Shopping. Du kan læse mere om Shopping ved at trykke på nedenstående billede                   

Google Shopping               

Hvad koster det?

Vi tror på åbenhed om alt.

Hos Adplus koster Adwords 750 kr. i timen, og vi fakturerer det aftalte timeforbrug, dog mindst 1 time om ugen.

  • Vi sender en månedlig rapport, så du altid kan følge, hvordan det går med dine kampagner.

 

 Dialog, dialog, dialog...

En succesfuld Adwords kampagne kræver, at et godt og tæt samarbejde. Jo mere vi ved om jeres produkter, jo større er chancen for succes. Derfor skal du som kunde også forvente, at vi ind i mellem sender en mail med diverse spørgsmål.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Adplus

10 Tips til at tjene penge på Google Adwords

Er du allerede i gang med Adwords, men mangler nogle tips til at forbedre din Google Adwords konto? Download gratis vores e-bog 10 tips til at tjene penge på Google Adwords.
Download e-bogen her
banner2.jpg