Hvorfor Adplus?

Tanken med Adplus var, at vi gerne ville gøre tingene lidt anderledes. Branchen for online markedsføring har ofte et dårligt ry, hvilket også mange gange er fortjent.

Målet med Adplus er naturligvis at tjene penge, men vi vil ikke gå på kompromis med vores grundlæggende tanke nemlig at levere et stykke ærligt arbejde for vores kunder. Ligesom vores kunder så gider vi ikke mere varm luft. Det er lidt af en kliché, men vi gør, hvad vi siger, og siger hvad vi gør.

Vi tror på fuldstændighed åbenhed. Det er kun, hvis vi kan kommunikere ærligt med vores kunder, at vi kan hjælpe med at opnå resultater for kunden.

Vi leverer online markedsføring til en fair pris, og vi hjælper vores kunder med en kortsigtet og en langsigtet strategi omkring  online markedsføring ved brug af Inbound Marketing, Google Adwords og Shopping og Facebook annoncering. Vi tilbyder også Google Adwords kurser til de kunder, der gerne selv til styre kontoen.

Søren Rohde

Direktør og ejer

Jeg elsker mit arbejde! Det giver en stor tilfredsstillelse af hjælpe Adplus´ kunder med at nå deres fulde online potentiale. At have en langsigtet tilgang sammen med en kortsigtet løsning til at genere salg, kunder og leads er ikke raketvidenskab - men det virker.