<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

Adcore

Forestil at enhver visning eller klik på dine Google Adwords annoncer er med til at gøre din kampagner klogere automatisk. Det er nu muligt med Adcore Views gennem Adplus.
adcore

Automatisk Adwords

Automatisk Adwords med det menneskelige touch, som maskiner ikke kan levere.

Adcore er et SaaS program, der hjælper virksomheder og webshops med at optimere søge-, display- og Shopping-kampagner.

Tidligere har det været enormt tidskrævende at lave annoncer på alle sine produkter på Google Adwords. Hvis der samtidig skulle priser i annoncerne blev det næsten umuligt, for hvis en pris ændrer sig, skulle den også opdateres i flere annoncer, og fik man ikke gjort det, ville pris i annoncen og på siden ikke matche, hvilket ville give den besøgende en dårlig oplevelse.

Derfor er annoncerne på Google Adwords ofte målrettet mod overordnede produktsider end mod det enkelte produkt. Med Adcore er det muligt at lave annoncer med priser, der dynamisk ændrer sig, når du ændrer prisen. Samtidig kan annoncerne laves mere eller mindre automatisk.

Dette er en game changer!

Oplever du også, at du bruger meget af dit daglige Google Adwords budget på søgeord der ikke konverterer. Det er fortid nu. I samarbejde med Adplus sætter vi en pris på, hvad det maksimale forbrug på et søgeord er, før det skal give en ordre. Lykkedes det ikke, bliver det automatisk til et negativt søgeord, som du aldrig kommer til at bruge unødvendigt budget igen.

Du oplever formentlig også, at ord der ikke er tilføjet som søgeord, har konverteret. Det er slut med at miste konverteringer på søgeord, der ikke er konverteret. Med Adcore bliver denne handling også automatiseret, så du aldrig igen misser en konverteringer på den konto.

Dette er kun en lille del af de mange muligheder, der fremadrettet vil gøre din Adwords konto mere rentabel fremadrettet.

mac.png 

Hvorfor bruge Adcore gennem Adplus?

Adplus er partner hos Adcore, og har været gennem intensivt træning i brugen af systemet. Prisen på Adcore er 15.000 kr. om måneden. Gennem Adplus er prisen kun 2.500 kr. per måned. 

Du kan følge med på din Google Adwords konto, samtidig med, at du får en superbruger af systemet.

 

Hvad koster det - hvad får du for prisen?

Adcore Views gennem Adplus koster 2.500 kr. om måneden. 

Afhængig af kontoens størrelse er der mindst 1 ugentlig time i justering af kontoen.

Adplus tilbyder første måneds licens gratis, så du kan opleve resultaterne inden du køber licens til systemet.

 

Få første måned gratis!

Kontakt Adplus

De 29 bedste tips, tricks & idéer til at få flere kunder

E-bogen indeholder de 29 bedste tips til, hvordan du optimerer din hjemmeside, så dine besøgende engagerer sig i dit indhold, og hvordan du fastholder den besøgende i længst mulig tid
Download E-bogen her »
Ikke-navngivet-1.png

Udsnit af vores kunder

Adplus har en bred palette af kunder. Her kan du se et udsnit af dem.