Nyt website?
1 minutters læsning

Black Friday 2020

af Søren Rohde on 11. september 2020 10:10:54 CEST

Emner: Google Ads

Der sker noget den 27. november.

"Er det kyndelmisse?" tænker du naturligvis nok.

Det er ikke det ikke. Det er Black Friday. Sidste år registrerede Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) en stigning på 50-60% i omsætning i forhold til 2018. Det er en massiv handelsdag, og selvom 2020 er et anderledes år, så er der ingen grund til at tro, at det bliver mindre vanvittigt i år.

Forbrugeren og butikkerne holder sig formentlig/forhåbentlig fra vilde rivegilder. Det vil i hvert fald klæde alle parter.

Med en SÅ massiv handelsdag er det også nærliggende at tro, at salget rykker online.

Her bliver banen kridtet op på 2 fronter. Hvad tilbyder du kunden på dit website/sociale medier og betalt annoncering. Forbrugeren impulskøber naturligvis hvis prisen er lav nok, men mange køb er planlagt.

"Kan jeg finde en billig Playstation eller ny vinterjakke"

Strategien om det er salg som du vil sælge til kunden via sociale medier og budskaber på website er forskellig fra betalt annoncering via Google.

De konkrete strategier og guidelines uddyber vi i kommende blogs.

no-3442954_640

Modstanden mod black friday stiger...

Modstanden mod Black Friday kommer dog helt sikkert også til at stige. I et år som har været plaget af COVID-19 er modstanden mod ekstremt forbrug også større. De nære værdier, større arbejdsløshed i samfundet får også mange til at spørge sig selv: "Har jeg virkelig brug for en billig Playstation?".

Mange virksomheder har dog store varelagre, som det er nødvendigt at komme af med, og forbrugeren fristes som oftest af et godt tilbud, så mon ikke at Foreningen for Dansk Internethandel igen laver en artikel om, at danskerne gik Shopping Amok til Black Friday.

 

Søren Rohde

Skrevet af Søren Rohde

Indehaver af Adplus ApS. Rimelig rar, rimelig rå.