Nyt website?
2 minutters læsning

Dagens debrief: Inbound Dag 1

af Anne Kristensen on 23. september 2020 16:35:19 CEST

Velkommen til dagens debrief - en opsamling på Adplus' rejse ved årets Inbound 2020 konference. Første dag er gået, med sessions, notetagning, diskussioner, kaffe (koffein!) og en masse smil. Vi har tænkt store tanker, som #TikTober, active listening, og meget mere. 

I skrivende stund, er vi gået til ro efter en begivenhedsrig dag, og mit bud er, at når du læser dette er det dagen derpå. Men derfor skal du ikke snydes for de 3 vigtigste indsiger vi, her hos Adplus x Johnsen teamet har taget med fra i dag:

 

1. Det er med andre man lærer bedst

Den nok vigtigste take-away fra i dag, er de store tanker om læring sker i selvskab med andre. Her er et godt eksempel mens Søren og Henrik sammen så en session som hed How to Bridge the Gap Between Blog Traffic and Lead Generation, og fik god sparring ud af det; eller da vi under aftensmaden havde tid til at diskutere de bedste sessions og pointerne og hvad vi havde hørt og oplevet i løbet af dagen. 

 

2. Fremtiden bliver som 2020, ikke som 2019

Corona har ændret vores vaner, og den måde vi er forbrugere, virksomheder og ansatte. En vigtig indsigt fra i dag er, at i morgen bliver mere som i dag - og ikke som i går. Pointen er, at 2021 bliver mere som vi har oplevet 2020, med alt hvad den indebærer, og at vi ikke vil tilbage til den normal vi oplevede i 2019. Derfor er det vigtigt at være med på forkanten, og ikke blive glemt i den rivende udvikling skabt af en sundhedskrise, som i den grad har ændret både digitale- og sociale vaner. 

 

3. Brug principper fra forskningens verden

De fleste af os havde glæden af at høre en meget spændende session med Nancy Harhut, kaldet 10 Scientific Facts that make your Content Impossible to IgnoreDen gjorde indtryk, og derfor har Natasja fra vores søstervirksomhed Johnsen også skrevet en blog som opsummerer 10 tips du ikke må gå glip af.

Vi ses i morgen tidlig til en kop varm kaffe og endnu mere ny læring. Husk at følge os på vores sociale kanaler: 

Adplus Backstage på Instagram, samt Adplus Aps official på Facebook og Linked.

Anne Kristensen

Skrevet af Anne Kristensen