<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

 

blank-3164721_640 kopi

 

At opbygge mailingliste over potentielle kunder kan betyde forskellen mellem fiasko og succes. At få folk til at tilmelde sig din mailingliste er ikke lige så nemt, som du måske tror. Det kan tage flere år at opbygge en liste med loyale kunder eller bare folk, der er interesseret i, hvad du har at tilbyde. Heldigvis er der nogle ting, du kan gøre for at få folk til at tilmelde sig: 

  • Udvis tillid
  • Vær ærlig
  • Inside updates
  • Del
  • Skab værdi
  • Giv en gratis E-bog
  • Hold det simpelt

Udvis tillid: Forbrugerne skal have tillid til dig og din virksomhed. De skal føle, at de kan stole på dig med deres e-mail. Spam er stadig et stort problem. Forbrugerne modtager mange e-mails hver dag. Derved skal de igennem en lang liste med e-mails, for at finde lige netop den mail, som de gerne vil læse. Forbrugerne bekymrer sig også om, du vil videregive deres informationer, som vil resultere i endnu mere spam.

Derfor skal du tilføje til din tilmeldingsformular ”vi deler eller sælger ikke dine oplysninger”. Lad også forbrugerne vide, hvor ofte de kan forvente at høre fra dig. Gør det også nemt at afmelde, der er ikke noget ved at have abonnenter, der ikke vil have dine e-mails alligevel. Læs mere om Inbound Marketing her.

Skærmbillede 2018-02-26 kl. 12.50.15

Vær ærlig: Hvis du allerede har en god mailingliste, fortæl dine potentielle kunder, hvor mange andre mennesker der har tilmeldt sig, og modtager dine e-mails. Denne gamle marketing teknik kaldes ”bandwagon effekten” Hvis folk føler, at mange andre gør noget, er de mere tilbøjelige til også at deltage. Så hvis du fx allerede har 10.000 abonnenter, skal du tilføje: ”tilmeld dig 10.000 andre abonnenter”. Her skal du være ærlig omkring tallet, hvis du ikke har mange tilmeldte endnu, ville det være bedst at vente lidt med denne feature.

Inside Updates: Hvis nogen er interesseret nok til at besøge dit website og gennemse dine tilbud, er de sandsynligvis interesserede i, hvad du har at tilbyde. Derved kan du lokke dem, ved at tilbyde at holde dem opdateret. Fx tilbyd at sende en note hver gang nye produkter ankommer.

Skærmbillede 2018-02-26 kl. 12.55.18

Del: Gør brug af de forbrugere der allerede er på din mailingliste. Mund-til-mund kommunikation er en kraftfuld måde at nå ud til potentielle kunder. Undersøgelser viser at ca. 80% af befolkningen i USA, spørger deres venner om anbefalinger, inden de laver et køb. Denne statistik betyder, at dine nuværende kunder er din bedste form for reklame. Gør det nemt for dine abonnenter at dele dine e-mails på de sociale medier. Derved kan de fortælle andre om fordelene ved at abonnere på din mailingliste.

Skab værdi: For at lokke forbrugerne til at tilmelde sig din mailingliste, kan du med fordel, tilbyde forbrugerne noget af værdi, for at opgive deres e-mail. Tilbuddet kan være så enkelt som en gratis guide, online video kursus eller en e-bog. Det kan også være at de ved at tilmelde sig, kan fx få 20% på deres næste køb. 

Skærmbillede 2018-02-26 kl. 12.59.37

Giv en gratis e-bog: Tag dig tid, til at skrive en e-bog relateret til din branche, og upload den på dit website, og notere prisen som gratis. På den første eller sidste (eller begge) sider af din bog, opfordre læsere til at tilmelde sig din mailingliste, for at få mere viden om emnet. Du kan med fordel, også lave et opslag på de sociale medier, sådan din bog når ud til flere potentielle abonnenter, som du ellers ikke vil have nået.

Se eksempler på E-bøger fra Adplus her

Hold det simpel: Folk har travlt, de har ikke tid eller lyst til at udfylde lange formular. Derfor skal tilmeldingen til dit nyhedsbrev være så simpel som muligt. Tilmeldingen skal ikke indeholde mere end et eller to felter.

At få din mailingliste til at vokse tager tid, og er en konsekvent indsats. Du vil have din liste til at bestå af folk. der er interesseret i, hvad du har at tilbyde, og måske ønsker at købe. Gennemførelse af nogle af disse tips og tricks giver dig en mulighed for at nå flere potentielle kunder. At vide, hvem din målgruppe er og formålet med at få dem til at tilmelde sig, vil hjælpe dig med at opbygge en værdifuld mailingliste.

inbound ebog

Du kan også downloade vores seneste E-bog om hvordan får flere leads med Inbound Marketing

Download E-bogen her »

 

 

Melissa Wittenkamp Mortensen

Written by Melissa Wittenkamp Mortensen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede