Nyt website?
1 minutters læsning

Hos Adplus bliver vi bedre og klogere

af Søren Rohde on 19. juni 2020 09:07:00 CEST

Her hos Adplus lægger vi vægt på at blive bedre. Derfor afholder vi hver anden måned en vidensdag hvor vi certificerer os, lærer nye færdigheder og bliver klogere på vores eget kompetenceområde. 

det tog vi med fra vidensdagen i juni

Thea som arbejder med opdatering af webshops og implementering af SEO, dykkede dybere ned i SEO'ens verden. Hvis du er interesseret i SEO anbefaler hun bloggen på MorningScore og vores 5 gode råd til SEO. 

Michael som til dagligt har ansvaret for forskellige typer af Google annoncering, tog en certificering indenfor Google Shopping Ads. For ham var dagens hovedpointe, at man selv som lille bureau skal huske at tage sig tid til at forbedre sine færdigheder og oplyse sig på nye og kommende trends.

Google shopping ads certification

Anne, som er social media ansvarlig, certificerede sig indenfor både HubSpots Marketing Software og Growth-Driven Design. For hende var dagens største vigtigste læring at fokus på læring på tværs af teams giver mere dynamiske løsninger og en bedre implementeringsprocess. 

HubSpot Growth-Driven Design Certified

Søren genopfriskede sin Inbound Marketing certificering fra HubSpot, og blev ligesom Anne også certificeret i HubSpots Marketing Software. Hvad Søren tog med fra dagen er at hver gang han sætter sig for at lære noget, får han lyst til at lære endnu mere.

HubSpot Inbound Marketing Certified

 

Søren Rohde

Skrevet af Søren Rohde

Indehaver af Adplus ApS. Rimelig rar, rimelig rå.