4 minutters læsning

Bliv bedre online: Gratis kurser i digital markedsføring

af Anne Kristensen on 4. marts 2021 14:08:10 CET

Hos Adplus går vi op i at udvikle os og hele tiden blive bedre til det, vi laver. Vi vil ikke være generalister, og er derfor hver især specialiseret indenfor et bestemt område. I denne blog kan du læse om nogle af de ressourcer, vi bruger for at holde fingeren på den online puls.

Emner: HubSpot Social Media Vidensbank Google
3 minutters læsning

Check-in: Nyt på social media

af Anne Kristensen on 25. januar 2021 11:03:02 CET

Der er fart på online, og derfor vil vi køre løbende check-ins med de forskellige felter indenfor digital markedsføring. I denne omgang tager vi temperaturen på de sociale medier, som der er i januar 2021. 

Emner: Social Media Check-In
3 minutters læsning

Kom godt i gang med videoer på de sociale medier

af Anne Kristensen on 23. juni 2020 13:09:03 CEST

Vil du også gerne i gang med at lave videoopslag på din Facebookside eller bruge Instagram stories mere aktivt? Vi oplever, at mange føler sig usikre på, hvordan de kommer i gang, og derfor har vi lavet denne lille guide.

Emner: Social Media
2 minutters læsning

Har du hørt om negativ engagement?

af Anne Kristensen on 4. september 2019 11:22:38 CEST

Når du som firma slår noget op på de sociale medier, giver du dine følgere muligheden for at skabe en forhold til dit brand. Det sker blandt andet når de klikker, kommenterer, liker eller deler dit indhold. Disse aktiviteter, også kaldet engagement, er noget af det der er med til at drive dit brand fremad på de online platforme.

Emner: Social Media