Nyt website?
2 minutters læsning

Vi vandt noget! Uddannelsesprisen 2020

af Søren Rohde on 6. juli 2020 13:38:08 CEST

Tilbage i marts fik vi at vide, at vi var nomineret til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed i forskellige kategorier. Det skrev vi sågar en blog om her. Det var i sig selv stort, da vi sætter stor ære i at behandle ansatte og praktikanter på en god måde.

Under en arbejdsmiljødrøftelse (ja, det skal også klares) i sidste uge blev jeg alligevel overrasket, da det pludselig bankede på døren, og 3 kvinder fra Studenterhus Aarhus kom med præmier, video og blomster. Vi har vundet Uddannelsesprisen i Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2020.

Da vi først havde fundet ud af, hvordan vi skulle hilse på hinanden (det blev albuen), fortalte de, at Adplus havde vundet Uddannelsesprisen, som gives til en virksomhed, som har været særligt god til at uddanne eller udvikle den studerendes kompetencer undervejs i praktikken.

Adplus er en lille virksomhed. Selvforståelsen er stor, men vi ER små. Derfor er praktikanter heller ikke bare en billig resource. Hvis vi skal have glæde af en praktikant, skal vi også investere i dem. En praktikant her er en medarbejder ligesom alle andre. Det var Studenterhus Aarhus heldigvis enige i. I deres begrundelse for, hvorfor Adplus vandt, skrev de følgende:

"Det er tydeligt, at Adplus har fokus på at give sine praktikanter nye kompetencer med på vejen.
Juryen er imponeret over at sidste års praktikant både har været på internet og eksterne kurser, været med på konference, deltaget i iværksættervejledning og workshops, og er blevet hele 6 certificeringer rigere i sin tid i virksomheden. Derudover har hun fået lov til at bruge sine tilegnede viden til at løse konkrete opgaver for kunder og sidde med ved bordet når disse skulle rådgives om nye tiltag. Praktikantens indstilling af Adplus udstråler høj faglighed, arbejdsglæde og altid tid til en omgang bordtennis." 

uddannelsesprisen

Samtidig har vi fået et sejt badge, som vi må klistre internettet ind i.

Optimeret-Uddannelsesprisen-2020_webbadge

Forresten, hvis du har god energi og vil noget med content, Inbound Marketing og SoMe, så søger vi en ny praktikant, så vil vi gøre alt for, at vi vinder en pris igen til næste år 😊

Søren Rohde

Skrevet af Søren Rohde

Indehaver af Adplus ApS. Rimelig rar, rimelig rå.