<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

Bliv vist der hvor dine kunder er

Tidligere har Display annoncering haft et dårligt ry. Det var med rette. Dårlige banners, overeksponering og visning på sider, der på ingen måde var relevante. Det er fortid nu!

En veludført Display kampagne er en effektiv måde at skabe kendskab til dit brand lokalt og nationalt. 

Remarketing

Remarketing gør det muligt at nå ud til personer, som tidligere har besøgt din hjemmeside uden at købe dine produkter eller services.

En planlagt remarketing strategi vil give din virksomhed flere leads eller salg. Personer der har vist interesse i dit produkt er mere tilbøjelige til at købe.

Hyperlokalt

Med Hyperlokal Display annoncering kan vi annoncere inden for et meget afgrænset område. Dette er ekstremt relevant til messer og events, hvor markedsføringen skal vises lokalt. 

Get Outside Banner

Lignende målgrupper

Målret mod personer som har samme adfærd, som de personer, der konverterer på dit website. Det kan også være personer med samme adfærd, som personerne i din emaildatabase.

Med lignende målgrupper og det bedste software på markedet rammer vi præcis de potentielle kunder, som kunne konvertere hos jer i stedet for konkurrenten.

 

1.200.000.000 MENNESKER KAN IKKE TAGE FEJL

Softwaren vi bruger har 1,2 millarder brugerprofiler, så kan vi identificere brugere med samme købemønstre som de brugere, der konverterer på siden, er det en attraktiv målgruppe at markedsføre mod. Det kan vi med ganske stor præcision, så I faktisk bruger budgettet på lignende besøgende der konverterer. 

Hvorfor skal du vælge Adplus?

Adplus binder ikke sine kunder på lange uopsigelige kontrakter. Vi har faktisk slet ikke kontrakter. Vi tror på, at et godt samarbejde kommer gennem dialog med kunden. Adplus er Google Partner, Dandomain SEO/Ads partner, HelloRetail partner og Adroll certified agency. 

 

Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage dig indenfor en arbejdsdag.

 

SENESTE NYT FRA ADPLUS

2 min read

5 gode råd til seo

SEO står for Search Engine Optimisation. Det er en række ændringer, du kan lave på dit website, som gør den mere...

Velkommen til Jonna!

Vi kan nu byde Jonna velkommen på Adplus-holdet.

Jonna er uddannet markedsføringsøkonom og kommer til at arbejde med...

2 min read

Gratis Google Shopping

På grund af COVID-19 har Google fremskyndet deres initiativ om at frigive gratis annoncepladser på Google Shopping

...