<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

BLIV VIST DER HVOR DINE KUNDER ER.

Tidligere har Display annoncering haft et dårligt ry. Det var med rette. Dårlige banners, overeksponering og visning på sider, der på ingen måde var relevante. Det er fortid nu!

En veludført Display kampagne er en effektiv måde at skabe kendskab til dit brand. Det er dog også en effektiv kanal til at sælge produkter.

Med Display ads har du mulighed for at annoncere mod personer, som har besøgt specifikke sider på din side. Du har også mulighed for at lave dynamisk remarketing mod personer, som har kommet et produkt i kurven på din webshop men ikke købt. Det er de "tabte kurve", som er yderst relevante at markedsføre mod.

Hvis din virksomhed har en Inbound Marketing strategi kan du også booste din leadgenerering. Du kan eksempelvis målrette mod nye besøgende med et generelt budskab, og ændre budskabet, hvis du eksempelvis har sendt materiale til et emne, som endnu ikke er blevet kunde. 

Nogle af fordelene ved Display Ads er:

  • Ram potentielle kunder med billed- og videoannoncer
  • Målret dine annoncer efter interesser, emner og specifikke søgeord
  • Udvælg specifikke websites, du gerne vil annonceres på
  • Ram besøgende som har besøgt specifikke sider på din hjemmeside og målret jeres Display Ads derefter

 

Bundlinjen lyver ikke - og det motiverer os. Vi er drevet af salg og leads til din forretning, derfor går vi også meget op i, at vi driver nogle sunde rentable kampagner for vores kunder.

Adplus binder ikke sine kunder på lange uopsigelige kontrakter. Vi tror på, at et godt samarbejde kommer gennem dialog med kunden. Adplus er Google Partner, SEO/Google Ads partner, DataFeedWatch partner og Adroll certified agency. Vi ser partnerskaber med markedsledende partnere, som en klar styrkelse af vores kunders konti.

 

1.200.000.000 MENNESKER KAN IKKE TAGE FEJL.

Udover de åbenlyse fordele ved remarketing, kan vi også bruge Display Ads til at tiltrække nye besøgende. Softwaren vi bruger har 1,2 millarder brugerprofiler, så kan vi identificere brugere med samme købemønstre som de brugere, der konverterer på siden, er det en attraktiv målgruppe at markedsføre mod. Det kan vi med ganske stor præcision, så I faktisk bruger budgettet på lignende besøgende der konverterer. 

 

HVILKE MULIGHEDER ER DER?

GOOGLE SHOPPING

Google Shopping er de annoncer med produktbillede og pris, der nogle gange vises i toppen eller i højre side af søgeresultaterne på Google.

 

Google Shopping er i klar fremgang. Vi ser en stor stigning i salget gennem Google Shopping, derfor vil vi stort set altid anbefale webshops, at sælge gennem Shopping også. Med et specialdesignet feed fra Adplus øger du sandsynligheden for succes yderligere. Ligesom Adwords er Shopping utrolig målbart. Dette betyder, at du lynhurtigt vil kunne se effekten af dine Shopping kampagner.

 

Har du lyst til at høre mere hvordan Google Shopping kan hjælpe lige præcis din virksomhed?

 

REMARKETING

Remarketing gør det muligt at nå ud til personer, som tidligere har besøgt din hjemmeside uden at købe dine produkter eller services.

 

En planlagt remarketing strategi vil give din virksomhed flere leads eller salg. Personer der har vist interesse i dit produkt er mere tilbøjelige til at købe.

 

Adplus rammer de personer, der er klar til at købe nu gennem søge- og displayannoncering. Med en database med over 1.200.000.000 profiler, kan vi også ramme lignende målgrupper utrolig præcist.

DISPLAY ADS

Display Ads er billedannoncer. Det er de banner-reklamer du bliver mødt af på hjemmeside som Politiken, BT etc.

 

Vi er som mennesker visuelt drevne og det er også det der gør display annoncering til at utrolig brugbart redskab i jagten efter leads/kunder til jeres virksomhed.

 

Til Display Ads bruger vi AdRoll som gør det muligt at målrette jeres display annoncer endnu mere specifikt.

 

Kontakt os for at høre mere om display annoncering til din virksomhed

IDENTIFICERING

Hvilke virksomheder besøger din virksomheds hjemmeside? Det gængse svar er typisk, at det ikke kan ses i Google Analytics. Adplus kan vi hjælp af IP tracking identificere hvilke virksomheder, der besøger din virksomhed online i real tid. 

 

Det betyder at dine sælgere kan kontakte nye kundeemner mens de rent faktisk stadig er brandvarme. Du får information om hvilke sider der besøgt, hvor mange gange siden er besøgt, ligesom det også er muligt at få information om telefonnumre og i mange tilfælde også kontaktpersoner. Det er relevant leadgenerering!

Kontakt Adplus >>

DE 29 BEDSTE TIPS, TRICKS OG IDÉER TIL AT FÅ FLERE KUNDER!

Ringer telefonen ikke så meget længere?

Få vores E-bog: "De 29 tips, tricks og idéer til at få flere kunder" her, og få inspiration til, hvordan man kan få flere nye kunder.

Download E-bogen her »
ebook
29 tips bog
adplus4

VORES TEAM

 

Søren Rohde Adplus

 

SØREN ROHDE

Ejer

Søren er stifter og ejer af Adplus. Søren har fingrene i maskinrummet og prøver at tænke de store tanker.

in Connect
AnneK2-1

ANNE KRISTENSEN 

Tekstforfatter

Anne er vores ekspert i det skrevne ord. Anne jonglerer tekster til web, blogs og sociale medier, som en sand mester! 

in Connect

Michael Hornhaver Mortensen Adplus

MICHAEL H. MORTENSEN

Online Strategi - Inbound Marketing

Michael rådgiver vores kunder omkring salg og optimering med et udgangspunkt i Inbound Marketing.

in Connect

Nina Marie Vedel Kaiser Adplus

NINA MARIE VEDEL KAISER

Online Strategi - SoMe

Nina Marie er med til at udtænke den strategiske planlægning og så er hun den rette at gå til hvis du ønsker at synliggøre din virksomhed på de Sociale Medier.

in Connect

 

Morten Yde Søndergaard Adplus

MORTEN YDE SØNDERGAARD

Frontend udvikler

Morten er Adplus´ frontend udvikler. Skal der rettes i en template eller designes en ny er Morten manden. Morten er også ham, som binder systemerne korrekt sammen.

in Connect

Projektchef

NATASJA BØRSTING

Projektleder

Deadlines, deadlines, deadlines. Natasja pisker os, og sørger for at alle aftaler og deadlines bliver overholdt.

in Connect

VI VIL GERNE HJÆLPE DIG!

LAD OS TALE SAMMEN.

Vi er eksperter i salg. Vi er eksperter i Google Ads. Lad os hjælpe din virksomhed med at være på forkant med udviklingen inden for søge- og display annoncering.

Vi uddanner os løbende for altid at være på forkant med de nyeste trends og teknologier på markedet.

Kontakt Adplus >>

e-book
placeholder_200x200