Kickstart salget med Google Ads

Fordelene ved en veldrevet Google Ads kampagne er mange. Det er målbar markedsføring, som giver klar besked om pengene er godt brugt eller ej.

Bundlinjen lyver ikke - og det motiverer os. Vi er drevet af salg og leads til din forretning, derfor går vi også meget op i, at vi driver nogle sunde og rentable kampagner for vores kunder.

Google Shopping

Google Shopping er de annoncer med produktbillede og pris, der nogle gange vises i toppen eller i højre side af søgeresultaterne på Google, når en kunde søger efter et produkt.

shop

Remarketing

Remarketing gør det muligt at nå ud til personer, som tidligere har besøgt din hjemmeside uden at købe dine produkter eller services.

En planlagt remarketing strategi vil give din virksomhed flere leads eller salg. Personer der har vist interesse i dit produkt er mere tilbøjelige til at købe.

Ad Plus-01

Display Ads

Display Ads er billedannoncer. Det er de banner-reklamer du bliver mødt af på hjemmesider som Politiken, BT etc.

Vi er som mennesker visuelt drevne, og det er også det, der gør display annoncering til at utrolig brugbart redskab i jagten efter leads/kunder til jeres virksomhed.

Get Outside Banner

Hvorfor skal du vælge Adplus?

Adplus binder ikke sine kunder på lange uopsigelige kontrakter. Vi har faktisk slet ikke kontrakter. Vi tror på, at et godt samarbejde kommer gennem dialog med kunden. Adplus er Google Partner, Dandomain SEO/Ads partner, HelloRetail partner og Adroll certified agency. 

 

Vi tror på åbenhed om alt.

Hos Adplus koster Google Ads 800 kr. i timen, og vi fakturerer det aftalte timeforbrug. Hos Adplus kan du altid opsige samarbejdet løbende måned + 30 dage. Med online rapportering kan du med et klik altid præcist se, hvordan det går med dine kampagner. 

 

Seneste nyt fra Adplus

 

2 min read

Det sidste bureau i verden...

...som ikke er SMV Digital rådgivere...

Eller det vil sige. At det er vi nu. Altså som de sidste. Det er jo egentlig...

4 min read

What´s Going on

Lad os sætte stemningen først.

Sæt Marvin på bluetooth´en. Ram det der niveau, hvor du kan høre lidt lækkert musik,...

4 min read

Bliv bedre online: Gratis kurser i digital markedsføring

Hos Adplus går vi op i at udvikle os og hele tiden blive bedre til det, vi laver. Vi vil ikke være generalister, og er...