<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

HUBSPOT CMS - KLAR, PARAT, SÆLG!

Få et website designet til at skaffe kunder i butikken.

CMS står for Content Management System, og er et system, som gør det lettere at skabe og dele indhold på dit website og øvrige platforme.

Hubspot CMS adskiller sig fra andre CMS-systemer, da de tilbyder en alt-i-en-løsning, hvor du kan styre, optimere og tracke dit indhold på samme platform. Med Hubspot CMS får du redskaberne til at lave personlig og værdifuldt indhold til dine besøgende, da du kan segmentere dit indhold mod de rette brugere. Hubspot CMS bruger data fra dine besøgende via dit Hubspot CRM-system og sikrer derved, at dit indhold er optimeret og personliggjort til den enkelte.

Styring

Hubspot CMS er et brugervenligt system, der er let anvendeligt for dine medarbejdere, og som gør det muligt at skabe, rette og optimere indhold uden hjælp fra en dyr udvikler.  

Du får en integreret platform, hvor du nemt kan designe templates, lave nye sider til din hjemmeside, poste blogs og dele indhold på dine øvrige digitale platforme.

clean-5s-color-settings

Optimering

Udviklingen går stærkt, og derfor bør konstant optimering være en vigtig faktor i din strategi.

Hubspots CMS forenkler processen for dig med deres responsive design, som automatisk tilpasser sig den enhed og platform som din bruger benytter sig af. Således præsenteres dit indhold automatisk på den mest fordelagtige måde.

Skærmbillede 2019-12-09 kl. 14.45.16

Personliggør

Med Inbound Marketing tiltrækker vi vores kunder med hjælpsomt og værdifuldt indhold. Derfor er det vigtigt at personliggøre indholdet til brugeren, så brugeren får den bedst mulige oplevelse.

Med Hubspots Smart Content Insight kan vi hente information fra CRM-systemet, som du kan bruge til at personliggøre det indhold en specifik bruger skal modtage på din hjemmeside.

Skærmbillede 2019-12-09 kl. 14.48.47
 

Det tager kun 5 uger

Fra start til slut tager processen typisk 5 uger. Prisen for nyt website starter ved DKK 20.000. HubSpot CMS koster ca. DKK 2.000 per måned inklusiv hosting, CMS, emailmarkedsføring og en masse andre værktøjer.

clean-split-testing-2
 

Seneste nyt fra Adplus

1 min read

Black Friday 2020

Der sker noget den 27. november.

"Er det kyndelmisse?" tænker du naturligvis nok.

Det er ikke det ikke. Det er Black...

1 min read

Hvorfor have en videnbank?

At lave en artikel om, hvorfor man skal have en vidensbank, burde måske reelt set være placeret i vidensbanken. Det er...

1 min read

Vi vandt noget! Uddannelsesprisen 2020

Tilbage i marts fik vi at vide, at vi var nomineret til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed i forskellige kategorier. ...