HUBSPOT CMS - KLAR, PARAT, SÆLG!

Få et website designet til at skaffe kunder i butikken.

Hubspot CMS adskiller sig fra andre CMS-systemer, da de tilbyder en alt-i-en-løsning, hvor du kan styre, optimere og tracke dit indhold på samme platform. Med Hubspot CMS får du redskaberne til at lave personlig og værdifuldt indhold til dine besøgende, da du kan segmentere dit indhold mod de rette brugere. Hubspot CMS bruger data fra dine besøgende via dit Hubspot CRM-system og sikrer derved, at dit indhold er optimeret og personliggjort til den enkelte.

GRATIS Download

HubSpot CMS - dit næste website?

6 grunde til, at du skal vælge HubSpot CMS.
3 grunde til, at du skal holde dig til Wordpress.

DOWNLOAD GUIDEN HER

Styring

Hubspot CMS er et brugervenligt system, der er let anvendeligt for dine medarbejdere, og som gør det muligt at skabe, rette og optimere indhold uden hjælp fra en dyr udvikler.  

Du får en integreret platform, hvor du nemt kan designe templates, lave nye sider til din hjemmeside, poste blogs og dele indhold på dine øvrige digitale platforme.

clean-5s-color-settings

Optimering

Udviklingen går stærkt, og derfor bør konstant optimering være en vigtig faktor i din strategi.

Hubspots CMS forenkler processen for dig med deres responsive design, som automatisk tilpasser sig den enhed og platform som din bruger benytter sig af. Således præsenteres dit indhold automatisk på den mest fordelagtige måde.

Skærmbillede 2019-12-09 kl. 14.45.16

Personliggør

Med Inbound Marketing tiltrækker vi vores kunder med hjælpsomt og værdifuldt indhold. Derfor er det vigtigt at personliggøre indholdet til brugeren, så brugeren får den bedst mulige oplevelse.

Med Hubspots Smart Content Insight kan vi hente information fra CRM-systemet, som du kan bruge til at personliggøre det indhold en specifik bruger skal modtage på din hjemmeside.

Skærmbillede 2019-12-09 kl. 14.48.47
 

Det tager kun 5 uger

Fra start til slut tager processen typisk 5 uger. Prisen for nyt website starter ved DKK 20.000. HubSpot CMS koster ca. DKK 2.000 per måned inklusiv hosting, CMS, emailmarkedsføring og en masse andre værktøjer.

clean-split-testing-2
 

Seneste nyt fra Adplus

2 min read

Det sidste bureau i verden...

...som ikke er SMV Digital rådgivere...

Eller det vil sige. At det er vi nu. Altså som de sidste. Det er jo egentlig...

4 min read

What´s Going on

Lad os sætte stemningen først.

Sæt Marvin på bluetooth´en. Ram det der niveau, hvor du kan høre lidt lækkert musik,...

4 min read

Bliv bedre online: Gratis kurser i digital markedsføring

Hos Adplus går vi op i at udvikle os og hele tiden blive bedre til det, vi laver. Vi vil ikke være generalister, og er...