Hvem er Adplus?

 

Nu skal du høre

Adplus er mange ting. Det er måske ikke det mest corporate at skrive, men det er sandt. Adplus er summen af 7 års hårdt arbejde med flere succes og fiaskoer i bagagen.

Den lidt længere udgave. Adplus er stiftet af Søren Rohde i 2016. Tanken med Adplus var, at jeg gerne ville differentiere os i branchen for online markedsføring. Det gør vi ved ikke går på kompromis med vores grundlæggende tanke om at levere et ærligt og ambitiøst stykke arbejde for vores kunder. 

Vi tror på fuldstændig åbenhed. Ved at kommunikere ærligt med vores kunder, kan vi i fællesskab opnå de bedste resultater. Vores fornemste opgave er at styrke din virksomheds online markedsføring, og det gør vi bedst i tæt dialog med dig og ved at tage udgangspunkt i dine unikke behov. Med en gennemarbejdet og realistisk onlinestrategi øger du salget, og får flere relevante leads, der fører til flere reelle kunder. 

Adplus er også hvem vi omgiver os med. Vi er mine (Søren) idéer, tidligere ansatte som Michael og Anne, Green.Clicks online muskler tilsat en holistisk mindset om online markedsføring i 2023.

adplus logo
også gældende i 2023

Manifestet anno 2019

Integritet

Gør arbejdet ordentligt og ærligt. Altid.

Detaljer

Fokus på ALLE detaljer.

Kunden først

Giv den kundeoplevelse du selv vil have.

Gennemsigtighed

Ingen hemmeligheder her.

God stil

Giv tilbage når muligheden byder sig.

Smil

Så går alting nemmere.

Fint nok. Marketing har guld i mund.

 

Hvad koster det?

Ham Søren?

sr

Søren Rohde

CEO / Stifter af Adplus

Søren stiftede Adplus i 2016. Jeg er født i det herrens år 1981, søndagsbarn. Søren er far til Karoline og Kristian, stolt kæreste med en garnfarver, har tidligere dyrket langdistance triathlon og har en naivt håb om, at der måske bliver tid til det igen engang.

Lad os da connecte?