Nyt website?
michael2-1

Lad os gøre det!

Sammen.

Hvem er

Adplus

 

Nu skal du høre

Den helt korte version. Vi vil hjælpe vores kunder med at generere flere salg eller kundeleads på en god, ordentlig og rentabel måde.

Den lidt længere udgave. Adplus er stiftet af Søren Rohde i 2016. Tanken med Adplus var, at vi gerne ville differentiere os i branchen for online markedsføring. Det gør vi ved ikke går på kompromis med vores grundlæggende tanke om at levere et ærligt og ambitiøst stykke arbejde for vores kunder. Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at være markedets mest gennemskuelige og pålidelige online markedsføringspartner.

Vi tror på fuldstændig åbenhed. Ved at kommunikere ærligt med vores kunder, kan vi i fællesskab opnå de bedste resultater. Vores fornemste opgave er at styrke din virksomheds online markedsføring, og det gør vi bedst i tæt dialog med dig og ved at tage udgangspunkt i dine unikke behov. Med en gennemarbejdet og realistisk onlinestrategi øger du salget, og får flere relevante leads, der fører til flere reelle kunder. 

clean-optimization-ready
Adplus

Manifestet

Integritet

Gør arbejdet ordentligt og ærligt. Altid.

Detaljer

Fokus på ALLE detaljer.

Kunden først

Giv den kundeoplevelse du selv vil have.

Gennemsigtighed

Ingen hemmeligheder her.

God stil

Giv tilbage når muligheden byder sig.

Smil

Så går alting nemmere.

Vores

Hold hos Adplus

ezgif.com-optimize (2)

Søren Rohde

CEO / Stifter af Adplus

Søren stiftede Adplus i 2016. Han er født i det herrens år 1981, og selvom han føler sig ung af sind, så er han bureauets grand old mand. Søren er far til Karoline og Kristian, har tidligere dyrket langdistance triathlon og har en naivt håb om, at der måske bliver tid til det igen engang.

anne

Anne Kristensen

Tekstforfatter / Podcaster

Anne er tekstforfatter hos Adplus. Når content skal kreeres, er det Anne der er den ansvarlige. Derudover arbejder Anne med Inbound Marketing og strategi, hvor kandidaten i Corporate Communication giver faglig ballast. Privat podcaster Anne om studieliv på AU, når hun ikke rider dressur på en delehest.

michael mortensen

Michael Mortensen

Client Success Manager / Musiker

Hvis du ser en gammel Toyota på din vej, så er det sikkert bare mig på vej til dig. Udover at være ansvarlig for betalt annoncering og vores kunders generelle velbefindende, er Michael også musiker. Han spiller bl.a. i det Danish-Music-Award-Vindende band Mynsterland og det lidt National-agtigte Mallemuk. Det er overraskende godt. Faktisk.

Heidrun Kristinsdottir

SEO