<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

HVORFOR EGENTLIG ADPLUS?

FORDI VI GERNE VIL GØRE TINGENE ANDERLEDES

Adplus er stiftet af Søren Rohde i 2016. Tanken med Adplus var, at vi gerne ville differentiere os i branchen for online markedsføring. Det gør vi ved, at vi ikke går på kompromis med vores grundlæggende tanke om at levere et ærligt og ambitiøst stykke arbejde for vores kunder. Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at være markedets mest gennemskuelige og pålidelige online markedsføringspartner.

Hos Adplus beskæftiger vi os med online markedsføring i forskelllige afskygninger. Vi laver Inbound Marketing, Google Ads, Display Ads og Identificering. Derudover laver vi kursus i Google Ads og grundlæggende Inbound Marketing til de kunder, som gerne vil selv. 

Med et stort engagement følger vi med i udviklingen inden for online markedsføring og sørger for, at vi altid har den nyeste viden, så vi kan gøre en reel forskel for vores kunder - både nu og på længere sigt. 

Vi tror på fuldstændig åbenhed. Ved at kommunikere ærligt med vores kunder, kan vi i fælleskab opnå de bedste resultater. Vores fornemste opgave er at styrke din virksomheds online markedsføring, og det gør vi bedst i tæt dialog med dig og ved at tage udgangspunkt i dine unikke behov. Med en gennemarbejdet og realistisk onlinestrategi øger du salget, og får flere relevante leads, der fører til flere reelle kunder. 

 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE ADPLUS?

VI TROR PÅ FREMSKRIDT

Vi har en dynamisk tilgang til vores kunder; når vi har udviklet en strategi, så ændrer og tilretter vi den løbende, så den altid stemmer overens med kundens fremskridt og deres opdaterede mål. Det betyder også, at vi med korte, faste intervaller overvåger og optimerer vores kunders individuelle kampagner og tiltag.

VI VIL FREMTIDSIKRE VORES KUNDER

Med et stort engagement følger vi med i udviklingen inden for online markedsføring og sørger for, at vi altid har den nyeste viden, så vi kan gøre en reel forskel for vores kunder inden for Inbound Marketing, Google Ads, Display Ads og Identificering – både nu og på længere sigt.

 

 

 

 

Kontakt Adplus >>

VI VIL VÆRE LIGEFREMME

Vi sætter en ære i at spille med åbne kort og foreslå realiserbare løsninger, der passer til vores kunder. Sådan opbygger vi bedst langsigtede relationer, hvor resultaterne forbedres grundet en fælles forståelse af kunden og dennes mål.

VORES TEAM

 

Søren Rohde Adplus

 

SØREN ROHDE

Ejer

Søren er stifter og ejer af Adplus. Søren har fingrene i maskinrummet og prøver at tænke de store tanker.

in Connect
AnneK2-1

ANNE KRISTENSEN 

Tekstforfatter

Anne er vores ekspert i det skrevne ord. Anne jonglerer tekster til web, blogs og sociale medier, som en sand mester! 

in Connect

Michael Hornhaver Mortensen Adplus

MICHAEL H. MORTENSEN

Online Strategi - Inbound Marketing

Michael rådgiver vores kunder omkring salg og optimering med et udgangspunkt i Inbound Marketing.

in Connect

Nina Marie Vedel Kaiser Adplus

NINA MARIE VEDEL KAISER

Online Strategi - SoMe

Nina Marie er med til at udtænke den strategiske planlægning og så er hun den rette at gå til hvis du ønsker at synliggøre din virksomhed på de Sociale Medier.

in Connect

 

Morten Yde Søndergaard Adplus

MORTEN YDE SØNDERGAARD

Frontend udvikler

Morten er Adplus´ frontend udvikler. Skal der rettes i en template eller designes en ny er Morten manden. Morten er også ham, som binder systemerne korrekt sammen.

in Connect

Projektchef

NATASJA BØRSTING

Projektleder

Deadlines, deadlines, deadlines. Natasja pisker os, og sørger for at alle aftaler og deadlines bliver overholdt.

in Connect

VI ER HER FOR AT HJÆLPE DIG!

LAD OS TALE SAMMEN?

Vi er eksperter i salg. Lad os hjælpe din virksomhed med at være på forkant med Inbound Marketing, Google Ads og Display annoncering.

Vi uddanner os løbende for altid at være på forkant med de nyeste trends og teknologier på markedet.

e-book
placeholder_200x200