<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

Din virksomhed vokser, når din kunde har succes. Så simpelt er det.

Inbound Marketing er en holistisk tilgang til online markedsføring. 

Kunden er i centrum med Inbound Marketing. Inbound Marketing handler om at have en strategi for, hvordan man tiltrækker besøgende, konverterer dem til kunder og får dem til at anbefale dig videre til andre. Kort sagt handler Inbound om:

Attract - Engage -  Delight - Repeat

flywheel spins

 

Attract

Gør dig fortjent til folk opmærksomhed. Tiltræk besøgende til dit website med godt indhold, og gør det nemt for den besøgende at downloade E-bøger og finde den korrekte kontaktperson. 

attract
 

Engage

Hav fokus på relationen i stedet for salget. Giv den potentielle kunde mulighed for at købe, når det passer dem. Salgsafdelingens mål skal være kundens succes - ikke antallet af lukkede salg.

engage
 

Delight

Din succes skal måles i dine kunders. Når din kunde har succes er chancen for, at de anbefaler dig videre til venner og kolleger markant større. Et kundeemne der har fået dig anbefalet, vil der også være større sandsynlighed for faktisk bliver kunde.

delight

Inbound Marketing i praksis

Inbound Marketing er en stor størrelse for mange virksomheder. Det er også en kompleks størrelse, da mange grene indenfor online marketing og salg skal spille sammen. 

Vi arbejder med strategien bag, content, SEO og workflows.

Strategi

Strategi før udførelse.  Vi laver altid en udførlig plan før opstart.

Content

Succes med Inbound Marketing kræver velskrevet indhold. Vores tekstforfatter er ekspert i tekster der virker - og sælger.

SEO

God indhold hjælpes kraftigt på vej af SEO. Vi styrer alle aspekter af SEO og sørger for, at du ranker på din keywords.

29 tips til at få flere kunder!

Inbound handler om at tiltrække den rigtige besøgende på det rigtige tidspunkt. Hent 29 tips, tricks & idéer til at få flere kunder, og få inspiration til, hvordan du kan få flere kunder. Du tilmelder dig ikke alt muligt. Kun et par opfølgende mails omkring E-bogen.

Hent "29 tips" her

 

 

29 tips bog
 

Seneste nyt fra Adplus

1 min read

Vi vandt noget! Uddannelsesprisen 2020

Tilbage i marts fik vi at vide, at vi var nomineret til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed i forskellige kategorier. ...

3 min read

Kom godt i gang med videoer på de sociale medier

Vil du også gerne i gang med at lave videoopslag på din Facebookside eller bruge Instagram stories mere aktivt? Vi...

1 min read

Hos Adplus bliver vi bedre og klogere

Her hos Adplus lægger vi vægt på at blive bedre. Derfor afholder vi hver anden måned en vidensdag hvor vi certificerer...