<img alt="" src="http://www.qlzn6i1l.com/131696.png" style="display:none;">

Gå fra at sælge til at hjælpe.

Få din virksomhed til at vokse med Inbound Marketing.

Kunderne finder hvad de søger uden hjælp fra en sælger!

Skiftet væk fra hard selling er allerede sket, og de virksomheder, der i stedet fokuserer deres indsats på at levere nyttige løsninger, er dem, der vinder salg.

inbound cover.jpg

 

Det er præcis hvad Inbound Marketing handler om!

Inbound Marketing handler om at tiltrække leads til din virksomhed ved at skrive og promovere indhold, der hjælper den potentielle kunde på de kanaler, hvor de bruger tiden.

Vi starter et samarbejde med at præcist at definere hvilke udfordringer og bekymringer jeres potentielle kunder gerne vil løse.

De udfordringer og problemer som den potentielle kunde gerne vil løse, laver vi det indhold, der hjælper og underviser den potentielle kunde på det stadie er på i "The buyer´s journey".

Alt bliver publiceret på dine platforme (website, blog og social medier) der positionerer din virksomhed, som eksperten i sit område. Med en effektiv strategi for, hvordan man sælger til de besøgende, får man en effektiv og hollistisk tilgang til virksomhedens markedsføring.

 

larger-inbound-methodology.png

Inbound Marketing ydelser målrettet efter dine potentielle kunders behov

Inbound Marketing er målrettet din virksomheds primære kunder og virksomheds mål. Brug dit marketingbudget klogere med blanding af disse 4 elementer:
Strategi ikon

Inbound Strategi
Optimér mulighederne for at få flere leads med strategisk Inbound Marketing.

Vi vælger altid strategi før udførelse. Inbound Marketing uden en strategisk plan inden udførelse er dømt til at gå galt.

Vi laver altid en udførlig marketingplan inden opstart på et Inbound samarbejde. Det giver os og kunden en klar plan for vores samarbejde. På den måde maksimerer vi udbyttet af kampagnerne.

 

Vækst ikon

En plan for vækst
Inbound Marketing kampagner skal overvåges og optimeres løbende. Vi måler løbende kampagnernes performance og optimerer baseret på fakta.

Med løbende gennemgang af hvordan kampagner performer fintuner vi din Inbound Marketing strategi og taktik for at drive flere nye leads og lukke nye kunder til jeres forretning.

Med månedlige møder og rapportering er vores kunder altid klar over, hvordan udviklingen forløber og hvor der skal sættes ind.

SEO ikon

SEO & Content
Dine besøgende hungrer efter information, og Google hungrer efter god og relevant information.

Når en potentiel kunde besøger din hjemmeside, vil de have relevant information og de vil gerne undervises. Det rigtige indhold guider den besøgende gennem "the buyer´s journey", og det vil gøre dig til det første valg, når det kommer til løsninger på aktuelle problemer.

Content marketing skal leveres på forskellige måder. Vi leverer en strategi for at ramme potentielle kunder på det stadie de er i købsprocessen, så de engagerer sig i dit indhold og konverterer.

Design ikon

Growth Driven Design
Første indtryk tæller! Det kan være forskellen på om du får en ny kunde eller ej, derfor er virksomhedens hjemmeside også nøglen til Inbound Marketing.

En velbygget hjemmeside baseret på en Inbound Marketing strategi vil afhjælpe potentielle kunders problemer. Når en bruger besøger din hjemmeside, skal du give dem den information, som de leder efter, og samtidig gøre så godt et indtryk, at du bliver i deres hukommelse. Når din hjemmeside er bygget på denne måde, vil du få en online synlighed der differencierer sig for dine konkurrenter!

For at få potentielle kunder til at blive kunder, skal du bygge en hjemmeside, der giver den besøgende de løsninger, som de leder efter. 

Hvorfor vælge Adplus >>

De 29 bedste tips, tricks og idéer til at få flere kunder!

Få vores bedste tips til at få flere kunder. Download dit gratis eksemplar af vores gratis E-bog her.
Download E-bogen her »
Ikke-navngivet-1.png

HubSpot sprocket_web-2.png

Softwaren man bruger til Inbound Marketing hedder HubSpot. Man kan selvfølgelig lave en Inbound Strategi uden at bruge HubSpot som platform. Man vil dog opnå det største og bedste synergier ved at tilkøbe en licens fra HubSpot. 

En licens hos HubSpot koster fra 0 kr. til ca. 15.000 kr. per måned alt efter behov. For de penge får man adgang til markedsføringsplatform, HubSpot CMS og salgsværktøjer. Det er "all in one" markedsføringsplatformen!

 

Er du et godt Inbound match?

Lad os undersøge det!