<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

TRADITIONEL MARKEDSFØRING ER DØD

Det virker måske som et voldsomt udsagn, men faktum er, at kunderne ikke længere reagerer på upersonlig markedsføring og cold-calls.

Upersonlig markedsføring 

Så lad være med at forstyrre dine potentielle kunder og tiltræk dem i stedet med Inbound Marketing! 

Inbound-methodology

 

Inbound Marketing handler om at tiltrække leads til din virksomhed ved at skrive og promovere indhold, der hjælper den potentielle kunde på de kanaler, hvor de bruger tiden.

Vi starter et samarbejde med at præcist at definere hvilke udfordringer og bekymringer jeres potentielle kunder gerne vil løse.

De udfordringer og problemer som den potentielle kunde gerne vil løse, laver vi det indhold, der hjælper og underviser den potentielle kunde på det stadie er på i "The buyer´s journey".

Alt bliver publiceret på dine platforme (website, blog og social medier) der positionerer din virksomhed, som eksperten i sit område. Med en effektiv strategi for, hvordan man sælger til de besøgende, får man en effektiv og hollistisk tilgang til virksomhedens markedsføring.

 

FOKUS PÅ DET NEMME SALG

flywheelUdover salg og markedsføring handler Inbound Marketing også om, at levere fremragende kundeoplevelser. Alle undersøgelser viser, at mennesker har stor tiltro til venner og familie. Derfor er det nemme salg, at få personer til at anbefale din virksomhed til andre.  En anbefaling fra et familiemedlem eller en nær ven er det bedste og det nemmeste salg. Derfor handler Inbound Marketing også om at levere den kundeoplevelse, som gør din virksomhed værd at anbefale videre.

HubSpot´s Flywheel illustrerer fint hvad det handler om. Salg handler om at få svinghjulet (flywheel) til at køre rundt. Marketing leverer leads til salg. Salg leverer kunder til service, og er servicen i top, vil service levere nye kundeemner til marketing.

Vil du vide mere om hvordan Inbound Marketing kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt Adplus >>

HVORFOR SKAL DU VÆLGE ADPLUS?

INBOUND STRATEGI 

Optimér mulighederne for at få flere leads med strategisk Inbound Marketing.

Vi vælger altid strategi før udførelse. Inbound Marketing uden en strategisk plan inden udførelse er dømt til at gå galt.

Vi laver altid en udførlig marketingplan inden opstart på et Inbound samarbejde. Det giver os og kunden en klar plan for vores samarbejde. På den måde maksimerer vi udbyttet af kampagnerne.

 

EN PLAN FOR VÆKST

Inbound Marketing kampagner skal overvåges og optimeres løbende. Vi måler løbende kampagnernes performance og optimerer baseret på fakta.

Med løbende gennemgang af hvordan kampagner performer fintuner vi din Inbound Marketing strategi og taktik for at drive flere nye leads og lukke nye kunder til jeres forretning.

Med månedlige møder og rapportering er vores kunder altid klar over, hvordan udviklingen forløber og hvor der skal sættes ind.

SEO OG CONTENT

Dine besøgende hungrer efter information, og Google hungrer efter god og relevant information.

Når en potentiel kunde besøger din hjemmeside, vil de have relevant information og de vil gerne undervises. Det rigtige indhold guider den besøgende gennem "the buyer´s journey", og det vil gøre dig til det første valg, når det kommer til løsninger på aktuelle problemer.

Content marketing skal leveres på forskellige måder. Vi leverer en strategi for at ramme potentielle kunder på det stadie de er i købsprocessen, så de engagerer sig i dit indhold og konverterer.

DESIGN DER VIRKER

Første indtryk tæller! Det kan være forskellen på om du får en ny kunde eller ej, derfor er virksomhedens hjemmeside også nøglen til Inbound Marketing.

En velbygget hjemmeside baseret på en Inbound Marketing strategi vil afhjælpe potentielle kunders problemer. Når en bruger besøger din hjemmeside, skal du give dem den information, som de leder efter, og samtidig gøre så godt et indtryk, at du bliver i deres hukommelse. Når din hjemmeside er bygget på denne måde, vil du få en online synlighed der differencierer sig for dine konkurrenter!

For at få potentielle kunder til at blive kunder, skal du bygge en hjemmeside, der giver den besøgende de løsninger, som de leder efter. 

Kontakt Adplus >>

FÅ FLERE LEADS MED INBOUND MARKETING

Overvejer du Inbound og HubSpot? Vores E-bog ”Hvordan du får flere leads med Inbound Marketing” giver konkrete tips til, hvordan Inbound Marketing kan hjælpe din salgsafdeling

Download E-bogen her »
inbound cover-1
29 tips bog
Er Inbound noget for din virksomhed? Søren fortæller om et par af fordelene her
adplus4

VORES TEAM

 

Søren Rohde Adplus

 

SØREN ROHDE

Ejer

Søren er stifter og ejer af Adplus. Søren har fingrene i maskinrummet og prøver at tænke de store tanker.

in Connect
AnneK2-1

ANNE KRISTENSEN 

Tekstforfatter

Anne er vores ekspert i det skrevne ord. Anne jonglerer tekster til web, blogs og sociale medier, som en sand mester! 

in Connect

Michael Hornhaver Mortensen Adplus

MICHAEL H. MORTENSEN

Online Strategi - Inbound Marketing

Michael rådgiver vores kunder omkring salg og optimering med et udgangspunkt i Inbound Marketing.

in Connect

Nina Marie Vedel Kaiser Adplus

NINA MARIE VEDEL KAISER

Online Strategi - SoMe

Nina Marie er med til at udtænke den strategiske planlægning og så er hun den rette at gå til hvis du ønsker at synliggøre din virksomhed på de Sociale Medier.

in Connect

 

Morten Yde Søndergaard Adplus

MORTEN YDE SØNDERGAARD

Frontend udvikler

Morten er Adplus´ frontend udvikler. Skal der rettes i en template eller designes en ny er Morten manden. Morten er også ham, som binder systemerne korrekt sammen.

in Connect

Projektchef

NATASJA BØRSTING

Projektleder

Deadlines, deadlines, deadlines. Natasja pisker os, og sørger for at alle aftaler og deadlines bliver overholdt.

in Connect

OVERVEJER DU INBOUND ELLER HAR DU SPØRGSMÅL TIL EN EKSISTERENDE LØSNING?

Vi er eksperter Inbound Marketing og HubSpot. Vi vil samtidig gerne hjælpe, derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring Inbound Marketing, HubSpot eller noget helt tredje.

Det gælder både kunder og dem vi ikke kender endnu. 

Kontakt Adplus >>

e-book
placeholder_200x200