<img src="https://secure.leadforensics.com/131696.png" alt="" style="display:none;">

ALLE TALER OM MARKETING AUTOMATION!

Få virksomheder bruger det i praksis...

Salg handler om at levere det rette budskab på det rigtige tidspunkt. Med Marketing Automation i værktøjskassen får din virksomhed muligheden for at automatisere en del af salgsprocessen baseret på data og adfærd. Du sender emailen med det rigtige indhold baseret på kundens adfærd på det tidspunkt, hvor sandsynligheden for kontakt er størst. 

Webshops lever af salg. Brug en automation algoritme til at vise de korrekte relaterede produkter eller til at sende den "abandoned cart" email, der gør at den potentielle kunde, der forlod webshoppen med varer i kurven, bliver til en glad betalende kunde.

 

automatic info

For B2B virksomheder kan opfølgning og den rigtige mail på det rigtige tidspunkt være forskellen mellem en lukket dør og et møde. Øg sandsynligheden for salg med Marketing Automation og send den mulige kunde den information som de efterspørger.

Hvilken løsning er rigtig for din virksomhed?

Adplus bruger forskellig software til Marketing Automation afhængig af kundens behov og ønsker. Vi finder den løsning, der arbejder bedst sammen med jeres systemer.

Prismæssigt starter Marketing Automation system fra ca kr. 10.000,-  

MARKETING AUTOMATION TIL B2B OG B2C.

B2B

Efter telefonisk kontakt til en mulig kunde er skabt, er svaret typisk, at man skal sende en mail. Ved at have forskellige templates, kan man med et enkelt klik sende en standard salgsmail, som ser personlig ud. Man vil også typisk tilføje links til ens website, hvor den mulige kunde kan læse mere om virksomhedens forskellige ydelser.

 

Svarer det nye kundeemne ikke på den første mail, starter hvad en del sælgere har tendens til at springe over. Det er selve opfølgningen, og her kan Marketing Automation agere en ekstra mand i salgsafdelingen. Når første mail er sendt starter et workflow. Afhængig af hvordan modtageren reagerer på første mail, kan følgende scenarie udspille sig:

 

Scenarie 1 - Mailen er ikke åbnet.

Vi kan tracke om første mail er åbnet. Er den ikke det, er der ingen grund til at gå videre med salget. Vi sender en mail med opfordring om at åbne en mail med samme budskab.

 

Scenarie 2 - Mailen er åbnet og emnet har klikket ind på hjemmesiden og set på 2 forskellige forretningsområder.

Vi følger op med en mail med indhold baseret på de forretningsområder, hvor kundeemnet har vist interesse.

 

Workflows vil arbejde sammen med virksomhedens CRM, så kundeemnet kan blive tildelt den sælger, der er ansvarlig for det område, hvor kunden har vist interesse.

 

Dette er et meget forenklet eksempel. 

B2C - Webshops

Marketing Automation er oplagt til den ambitiøse webshop. Tiltrækker din shop besøgende gennem Google Shopping, kan vi vise de produkter, hvor det er mest sandsynligt, at det vil ende i et salg.

 

Det er også muligt at vise relaterede produkter baseret på data omkring hvordan shoppens forskellige produkter er bundet sammen, samt hvilke produkter der trender på webshoppen. Algoritmen vil også være opmærksom på, om produkter er på lager, størrelser og hvilke andre egenskaber jeres produkter måtte have.

 

Abandoned carts - eller "tabte kurve" på dansk - er et klart signal på, at man har tabt en potentiel kunde. Emails med en notifikation omkring kurvens indhold kombineret med nye anbefalinger til produkter, giver den besøgende mulighed for at fuldføre købet - og måske endda tilføje nye produkter.

 Vi savner dig

Send automatisk en email til kunder, der ikke har besøgt din shop i en given tidsramme med et tilbud baseret på de produkter og kategorier, som de tidligere har vist interesse i. Du kan også sende en personlig hilsen på kundens fødselsdag. Alt er automatiseret, så du kan holde fokus på at pakke ordrerne.

 

Mulighederne er mange.

Overvejer du Marketing Automation?

Vi vil altid gerne tale om mulighederne for Marketing Automation i relation til din forretning. Det er ganske uforpligtende.

 

 

DE 29 BEDSTE TIPS, TRICKS OG IDÉER TIL AT FÅ FLERE KUNDER!

Ringer telefonen ikke så meget længere? 

Få vores E-bog: "De 29 tips, tricks og idéer til at få flere kunder" her, og få inspiration til, hvordan man kan få flere nye kunder..

Download E-bogen her »
ebook
placeholder_200x200
Nina hænder

VORES TEAM

 

Søren Rohde Adplus

 

SØREN ROHDE

Ejer

Søren er stifter og ejer af Adplus. Søren har fingrene i maskinrummet og prøver at tænke de store tanker.

in Connect
AnneK2-1

ANNE KRISTENSEN 

Tekstforfatter

Anne er vores ekspert i det skrevne ord. Anne jonglerer tekster til web, blogs og sociale medier, som en sand mester! 

in Connect

Michael Hornhaver Mortensen Adplus

MICHAEL H. MORTENSEN

Online Strategi - Inbound Marketing

Michael rådgiver vores kunder omkring salg og optimering med et udgangspunkt i Inbound Marketing.

in Connect

Nina Marie Vedel Kaiser Adplus

NINA MARIE VEDEL KAISER

Online Strategi - SoMe

Nina Marie er med til at udtænke den strategiske planlægning og så er hun den rette at gå til hvis du ønsker at synliggøre din virksomhed på de Sociale Medier.

in Connect

 

Morten Yde Søndergaard Adplus

MORTEN YDE SØNDERGAARD

Frontend udvikler

Morten er Adplus´ frontend udvikler. Skal der rettes i en template eller designes en ny er Morten manden. Morten er også ham, som binder systemerne korrekt sammen.

in Connect

Projektchef

NATASJA BØRSTING

Projektleder

Deadlines, deadlines, deadlines. Natasja pisker os, og sørger for at alle aftaler og deadlines bliver overholdt.

in Connect

VI ER HER FOR AT HJÆLPE DIG!

LAD OS TALE SAMMEN?

Vi er eksperter i salg. Lad os hjælpe din virksomhed med at være på forkant med Inbound Marketing, Google Ads og Display annoncering.

Vi uddanner os løbende for altid at være på forkant med de nyeste trends og teknologier på markedet.

e-book
placeholder_200x200